Gratis frakt innen Lier og Drammen!

-Lapskaus m/ flatbrød og smør
Kr 136,-
-Asiatisk gryte m/svinekjøtt,chili,curry og ingefær(Ris)
Kr 170,-
-Kremet kyllinggryte m/paprika,champignon og løk.(Ris)
kr 176,-
-Biff Stroganoff m/hjemmelaget potetmos
Kr 195,-
-Lammegryte med sesongens grønnsaker, ovnstekte poteter
kr 245,-
-Viltgryte med bacon, rosenkål, gulrot og tyttebær
Kr 275,-

Salat,brød og smør er inkludert.

.

Påsmurt

Snitter og smørbrød:
4 stk snitter
m/Reker,Røkelaks og eggerøre,Roastbeef og Røkt skinke
Kr 142,-
5 stk snitter
m/Reker,Røkelaks og eggerøre,Roastbeef,Røkt skinke og Brie
Kr 175,-
3 snitter
m/Reker,Røkelaks og Roastbeef og 1 karbonadesmørbrød
Kr 185,-
Smørbrød:
Pålegg som snitter,eller etter ønske. Kr.78,-pr.stk.

Baquetter og ciabatta
Utvalg pålegg: Ost & skinke, Roastbeef med remulade, Kylling
med salat og currydressing ,Reker med majones,Røkelaks
med eggerøre, Skagenrøre med egg, Spekeskinke med
eggerøre.
Pris pr stk Kr 55,-

Innhold vist via trekkspill

Koldtbord nr. 1
Fisk: Røket laks med eggerøre, Helkokt Ørretfilet,
Reker med majones,Krydderlaks.
Kjøtt: Roastbiff med remulade, Skinkestek, Spekeskinke med potetsalat, Kyllingbryst med
waldorfsalat.
Varmmat: Karbonade med løk, BBQ-marinerte
Kyllingklubber,Råstekte poteter. Brød og smør.
485,- Pr.person

Koldtbord nr. 2
Fisk: Røkt laks med eggerøre, Helkokt Ørretfilet,
Skalldyrfat med majones, Hvitløksmarinert Scampi, Krydderlaks.
Kjøtt: Roastbiff med remulade, Spekemat med potetsalat,
Marinert lammelår, Kalkun med waldorfsalat, Skinkestek.
Ostefat og Karamellpudding med
krem.
Varmmat: Svinemedaljonger,Karbonader med soppsaus og ovnsstekte
poteter. Assortert brød, kjeks, og smør.
Minimumsantall koldtbord nr. 2 er 20 personer
545,- Pr.person

Innhold vist via trekkspill

Tapasbord nr. 1
Fisk:
Scampi med hvitløk, Varmrøkt laks med pesto, Reker
m/avocado og urter.
Kjøtt:
Spanske kjøttboller m/basilikumsaus, Kyllinglår med
sesamfrø, soyasaus og chili, Andbryst med fennikelsalat,
Serranoskinke med tomatbruschetta, Tomatsalat,
Chipotleglaserte Amandinepoteter, Quiche med skinke og grønnsaker. 

Tilbehør:
Frisk grønn salat, aioli, tzatziki, oliven, fetaost, soltørket
tomat, manchego og focaccia.
Minimumsantall tapasbord 1 er 10 personer
kr. 495,-Pr.person

Tapasbord nr. 2
Fisk:
Scampi med sesamfrø,chili og hvitløk, Lefse med snøfrisk og
røkt laks, Vitello tonnato:Kalvefilet m/tunfiskmajones,
Kamskjell med lime, chili og hvitløk.
Kjøtt:
Kyllingspyd med paprikasaus,Andebryst
m/fennikelsalat,Spanske kjøttboller, Serranoskinke med
tomatbruschetta.Tomat og-mozzarellasalat, Potetsalat med
chorizo, Asparges med urtedipp
Tilbehør:
Frisk grønn salat, aioli, tzatziki, oliven, fetaost, soltørket
tomat, manchego og focaccia
Minimumsantall tapasbord 2 er 20 personer
545,-Pr.person

Tex-mex Buffet:
Tex mex buffet: Tacokrydret kjøttdeig, Fajitamarinert biff,
Fajitamarinert kylling, Chilimarinert scampi,
Skalldyrsuppe,Fyllt chili,maisstuing,frisk
salad,salsa,guacamole,ost,rømme,nachochips,
tacoskjell,hvetetortilla+fruktfat kr 395.- Pr.person
Koseretter:
2 typer spekekjøtt, 2 typer spekepølse,Fransk Pate , Brie og
Ridderost ,Fylte egg m/reker, rømmedip, chilidip. Focaccia og
kjeks.
Kr 195,-
3 typer Spekemat, Marinerte Biffstykker, Pai
m/kylling&Paprika, Viltpatè, Lakserullade, Scampispyd,. Fylte
egg m/reker, rømmedip, Aioli, Foccacia og kjeks.
Min.10 Pers. Kr 295,-

Middag:

Forretter:
-Røkelaksrullade på ruccula med frisk eplesalat Kr 98,-
-Husets gravlaks med sennepskrem Kr 98,-
-Serranoskinke med melon og urtedressing Kr 91,-
-Vitello tonnato:Kalvefilet m/tunfiskmajones Kr 98,-

Hovedretter:
-Okse eller skinkestek med tilbehør Kr 188,-
-Lammestek med med timiansaus Kr 225,-
-Hjort eller reinsdyrstek Kr 286,-
Stek er porsjonert for 2 serveringer.
Med alle retter følger min.4 av sesongens friske
grønnsaker,kokte, ovnsbakte eller fløtegratinerte poteter
etter eget valg. Tyttebær.
-Helstekt lammemørbrad m/persillerotkrem og stekte
rotgrønnsaker
Kr.295,-
-Fylt svinefilet med plommesaus, Ratatouille og sesongens
grønnsaker.
Kr.292,-

-Helstekt Indrefilet av Okse med ristet sopp, og sesongens
grønnsaker, saus etter valg og ovnsstekte Amandinepoteter
Kr 315,-
-Urtestekt Hjorteplomme med rødvinsviltsaus, tyttebær,
ristet skogsopp, og sesongens grønnsaker
Kr 326,-
Med alle retter følger min.4 av sesongens friske
grønnsaker.Fortrinnsvis grønnsaker fra Lier.

Desserter:
-Ekte karamellpudding med fløtekaramellsaus og krem
Kr 98,-
-Panna cotta m/mangotopping og bringebærsaus
Kr 98,-
-Sitron-terte m/skogsbærblanding og eggekrem
kr 98,-
-Jordbærmousse m/fyldig sjokoladesaus
Kr 98,-

 

Julesnitter                                                 Kr. 155,-                                        

Reker, røkt laks, ribbe, roastbiff.

 

Julesnitter                                                 Kr. 175,-

Reker, røkt laks, ribbe, roastbiff, kalkun.

 

Julekoldttallerken                                    Kr. 185,-

Reker, gravet laks, sylte, roastbiff, ribbe, sennepssaus,

remulade, rødkål, potetsalat og rundstykke.

Lite julebord: (min. 10 personer)            Kr. 275,-

Røkt laks, kokt ørret, skalldyrfat, kalkun,

sylte, roastbiff, eggerøre, waldorfsalat,

potetsalat, remulade.

Ribbe, medisterkaker, surkål, saus og poteter.

 

Stort julebord: (min. 10 personer)          Kr. 375,-

Røkt laks, gravet laks, kokt ørret,

skalldyrfat, sursild, fylte egg m/reker, kalkun,

sylte, roastbiff, marinert lammelår,

eggerøre, waldorfsalat, 

potetsalat, sennepssaus, remulade.

Ribbe, julepølse, medisterkaker,

surkål, saus og poteter.

Karamellpudding med krem.

 

Julemiddag                                                       

2 ganger servering                                   Kr. 275,-

2*Ribbe, 2*julepølse, 2*medisterkaker, surkål, rødkål,

saus,poteter og tyttebær.

 

1 ganger servering                                   Kr. 225,-

Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, rødkål,

saus,poteter og tyttebær.

 

Pinnekjøtt                                                 Kr. 355,-

2 ganger servering

Servert med vossakorv, kålrabistappe,

sjy og poteter.

Desserter:

Riskrem med bringebærsaus Kr. 86,-

Multekrem Kr. 98,-

Frisk fruktsalat med cognackrem Kr. 96,-

Hjemmelaget karamellpudding Kr. 86,-

Juletapas:

-Chili-ribbe med peanøtt-dipp

-Marinerte reker

-Fylte Kalkun-ruller

-Lefseruller m/Gravlaks

-Bruschetta m/Julepålegg

-Rødkålsalat m/nøtter&rosiner

-Søtpotet-Hummus

-Fylte egg m/Laksemousse

-Rakfisk-tartar.

Focaccia,Oliven,Aioli,Fiken,

Manchego&Tzatziki

Kr.365,-Pr.pers.

Min.10 pers.

Vi deg gjerne!

Fyll ut skjemaet nedenfor, og vi ringer deg så snart vi kan, vanligvis innenfor én arbeidsdag.