-Lapskaus m/ flatbrød og smør
Kr 136,-
-Asiatisk gryte m/svinekjøtt,chili,curry og ingefær(Ris)
Kr 170,-
-Kremet kyllinggryte m/paprika,champignon og løk.(Ris)
kr 176,-
-Biff Stroganoff m/hjemmelaget potetmos
Kr 195,-
-Lammegryte med sesongens grønnsaker, ovnstekte poteter
kr 245,-
-Viltgryte med bacon, rosenkål, gulrot og tyttebær
Kr 275,-
Salat,brød og smør er inkludert.
.
Påsmurt:
Snitter og smørbrød:
4 stk snitter
m/Reker,Røkelaks og eggerøre,Roastbeef og Røkt skinke
Kr 142,-
5 stk snitter
m/Reker,Røkelaks og eggerøre,Roastbeef,Røkt skinke og Brie
Kr 175,-
3 snitter
m/Reker,Røkelaks og Roastbeef og 1 karbonadesmørbrød
Kr 185,-
Smørbrød:
Pålegg som snitter,eller etter ønske. Kr.78,-pr.stk.
Baquetter og ciabatta
Utvalg pålegg: Ost & skinke, Roastbeef med remulade, Kylling
med salat og currydressing ,Reker med majones,Røkelaks
med eggerøre, Skagenrøre med egg, Spekeskinke med
eggerøre.
Pris pr stk Kr 55,-
Wraps:
-Kylling,Taco el.Røkelaks
Kr.40,-pr.stk.
Innhold vist via trekkspill
Koldtbord nr. 1
Fisk: Røket laks med eggerøre, Helkokt Ørretfilet,
Reker med majones,Krydderlaks.
Kjøtt: Roastbiff med remulade, Skinkestek, Spekeskinke med potetsalat, Kyllingbryst med
waldorfsalat.
Varmmat: Karbonade med løk, BBQ-marinerte
Kyllingklubber,Råstekte poteter. Brød og smør.
485,- Pr.person
Koldtbord nr. 2
Fisk: Røkt laks med eggerøre, Helkokt Ørretfilet,
Skalldyrfat med majones, Hvitløksmarinert Scampi, Krydderlaks.
Kjøtt: Roastbiff med remulade, Spekemat med potetsalat,
Marinert lammelår, Kalkun med waldorfsalat, Skinkestek.
Ostefat og Karamellpudding med
krem.
Varmmat: Svinemedaljonger,Karbonader med soppsaus og ovnsstekte
poteter. Assortert brød, kjeks, og smør.
Minimumsantall koldtbord nr. 2 er 20 personer
545,- Pr.person
Innhold vist via trekkspill
Tapasbord nr. 1
Fisk:
Scampi med hvitløk, Varmrøkt laks med pesto, Reker
m/avocado og urter.
Kjøtt:
Spanske kjøttboller m/basilikumsaus, Kyllinglår med
sesamfrø, soyasaus og chili, Andbryst med fennikelsalat,
Serranoskinke med tomatbruschetta, Tomatsalat,
Chipotleglaserte Amandinepoteter, Quiche med skinke og grønnsaker.
Tilbehør:
Frisk grønn salat, aioli, tzatziki, oliven, fetaost, soltørket
tomat, manchego og focaccia.
Minimumsantall tapasbord 1 er 10 personer
kr. 495,-Pr.person
Tapasbord nr. 2
Fisk:
Scampi med sesamfrø,chili og hvitløk, Lefse med snøfrisk og
røkt laks, Vitello tonnato:Kalvefilet m/tunfiskmajones,
Kamskjell med lime, chili og hvitløk.
Kjøtt:
Kyllingspyd med paprikasaus,Andebryst
m/fennikelsalat,Spanske kjøttboller, Serranoskinke med
tomatbruschetta.Tomat og-mozzarellasalat, Potetsalat med
chorizo, Asparges med urtedipp
Tilbehør:
Frisk grønn salat, aioli, tzatziki, oliven, fetaost, soltørket
tomat, manchego og focaccia
Minimumsantall tapasbord 2 er 20 personer
545,-Pr.person
Tex-mex Buffet:
Tacokrydret kjøttdeig, Fajitamarinert biff,
Fajitamarinert kylling, Chilimarinert scampi,
Skalldyrsuppe,Fyllt chili,maisstuing,frisk
salad,salsa,guacamole,ost,rømme,nachochips,
tacoskjell,hvetetortilla+fruktfat kr 395.- Pr.person
Koseretter:
2 typer spekekjøtt, 2 typer spekepølse,Fransk Pate , Brie og
Ridderost ,Fylte egg m/reker, rømmedip, chilidip. Focaccia og
kjeks.
Kr 195,-
3 typer Spekemat, Marinerte Biffstykker, Pai
m/kylling&Paprika, Viltpatè, Lakserullade, Scampispyd,. Fylte
egg m/reker, rømmedip, Aioli, Foccacia og kjeks.
Min.10 Pers. Kr 295,-
Middag:
Forretter:
-Røkelaksrullade på ruccula med frisk eplesalat Kr 98,-
-Husets gravlaks med sennepskrem Kr 98,-
-Serranoskinke med melon og urtedressing Kr 91,-
-Vitello tonnato:Kalvefilet m/tunfiskmajones Kr 98,-
Hovedretter:
-Okse eller skinkestek med tilbehør Kr 188,-
-Lammestek med med timiansaus Kr 225,-
-Hjort eller reinsdyrstek Kr 286,-
Stek er porsjonert for 2 serveringer.
Med alle retter følger min.4 av sesongens friske
grønnsaker,kokte, ovnsbakte eller fløtegratinerte poteter
etter eget valg. Tyttebær.
-Helstekt lammemørbrad m/persillerotkrem og stekte
rotgrønnsaker
Kr.295,-
-Fylt svinefilet med plommesaus, Ratatouille og sesongens
grønnsaker.
Kr.292,-
-Helstekt Indrefilet av Okse med ristet sopp, og sesongens
grønnsaker, saus etter valg og ovnsstekte Amandinepoteter
Kr 315,-
-Urtestekt Hjorteplomme med rødvinsviltsaus, tyttebær,
ristet skogsopp, og sesongens grønnsaker
Kr 326,-
Med alle retter følger min.4 av sesongens friske
grønnsaker.Fortrinnsvis grønnsaker fra Lier.
Desserter:
-Ekte karamellpudding med fløtekaramellsaus og krem
Kr 98,-
-Panna cotta m/mangotopping og bringebærsaus
Kr 98,-
-Sitron-terte m/skogsbærblanding og eggekrem
kr 98,-
-Jordbærmousse m/fyldig sjokoladesaus
Kr 98,-
Julesnitter Kr. 155,-
Reker, røkt laks, ribbe, roastbiff.
Julesnitter Kr. 175,-
Reker, røkt laks, ribbe, roastbiff, kalkun.
Julekoldttallerken Kr. 185,-
Reker, gravet laks, sylte, roastbiff, ribbe, sennepssaus,
remulade, rødkål, potetsalat og rundstykke.
Lite julebord: (min. 10 personer) Kr. 295,-
Røkt laks, kokt ørret, skalldyrfat, kalkun,
sylte, roastbiff, eggerøre, waldorfsalat,
potetsalat, remulade.
Ribbe, medisterkaker, surkål, saus og poteter.
Stort julebord: (min. 10 personer) Kr. 395,-
Røkt laks, gravet laks, kokt ørret,
skalldyrfat, sursild, fylte egg m/reker, kalkun,
sylte, roastbiff,juleskinke,
eggerøre, waldorfsalat,
potetsalat, sennepssaus, remulade.
Ribbe, julepølse, medisterkaker,
surkål, saus og poteter.
Karamellpudding med krem.
Julemiddag
2 ganger servering Kr. 275,-
2*Ribbe, 2*julepølse, 2*medisterkaker, surkål, rødkål,
saus,poteter og tyttebær.
1 ganger servering Kr. 225,-
Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, rødkål,
saus,poteter og tyttebær.
Pinnekjøtt Kr. 355,-
2 ganger servering
Servert med vossakorv, kålrabistappe,
sjy og poteter.
Desserter:
Riskrem med bringebærsaus Kr. 86,-
Multekrem Kr. 98,-
Frisk fruktsalat med cognackrem Kr. 96,-
Hjemmelaget karamellpudding Kr. 86,-
Juletapas:
-Chili-ribbe med peanøtt-dipp
-Marinerte reker
-Fylte Kalkun-ruller
-Lefseruller m/Gravlaks
-Bruschetta m/Julepålegg
-Rødkålsalat m/nøtter&rosiner
-Søtpotet-Hummus
-Fylte egg m/Laksemousse
-Rakfisk-tartar.
Focaccia,Oliven,Aioli,Fiken,
Manchego&Tzatziki
Kr.365,-Pr.pers.
Min.10 pers.
Fruene Haugestad AS
Haugestadbakken, 3404 LIER
Orgnr 885 136 702
Du finner oss sentralt i Lierbyen.
Fyll ut skjemaet nedenfor, og vi ringer deg så snart vi kan, vanligvis innenfor én arbeidsdag.