Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Julebord på huset:

Julebord 2019

Stort tradisjonelt Julebord

Pris pr. person 590,-

 

Kjøtt

Sylte

kalkun

roastbiff

spekemat

røkt skinke

Fisk

varmrøkt pepperlaks

raket ørret

gravet laks

røkt laks m/eggerøre

håndpillede reker

sild

Salater/Sauser

potetsalat

waldorf salat

italiensk salat

remulade

majones

rømme

sennepsaus

rørt tyttebær

sennep

Varmmat

pinnekjøtt

ribbe                          

medisterkaker            

medisterpølse            

kokte poteter             

kålrabbistappe

surkål

rødkål

julesaus

Dessert

ostefat

karamellpudding med karamellsaus

riskrem med rød saus

kransekake

Brød&Smør etc.

 

Julemeny

                                                                          

Ovnsbakt torsk                                                                                Kr. 335,-

servert med grønnsaker, smørsaus og mandelpotet

                                                                                                                     

Lutefisk                                                                                            Kr. 445,-

servert med ertestuing, hvit saus, bacon fett, lefse,

Ass., sennep og flatbrød (fisken serveres 2 ganger)                                                        

 

Julemiddag

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, svisker, poteter og saus

1 gang servering                                                                               Kr. 345,-

2 ganger servering                                                                           Kr. 410,-

 

Kalkunfilet                                                                                         Kr. 355,-

servert med grønnsaker, ovnsstekte poteter og portvinsaus                                              

 

Honningglasert andebryst                                                             Kr. 365,-

servert med grønnsaker, ovnsstekte poteter og kirsebærsaus                                                               

 

Pinnekjøtt

 servert med vossakorv, kålrabistappe, rørt tyttebær og mandelpotet

1 gang servering                                                                               Kr. 355,-

2 ganger servering                                                                            Kr. 425,-

 

Dessert

Riskrem med bringebærsaus                                                          Kr.   89,-

Frisk fruktsalat med cognackrem                                                  Kr.   98,-

Hjemmelaget karamellpudding                                                      Kr.   89,-

Whiskymarinerte multer med vaniljeis                                         Kr. 125,-

Vi deg gjerne!

Fyll ut skjemaet nedenfor, og vi ringer deg så snart vi kan, vanligvis innenfor én arbeidsdag.