Våre menyer

I våre menyer har vi prøvd å tilby retter så alle finner noe som frister! Vi bruker flere lokale mat-og drikkeprodusenter,og tilstreber å bruke kortreist mat i så stor grad som mulig. Hvis du har andre ønsker enn det vi har på menyen,vennligst ta kontakt!
Kursmeny
-
Kurspakke 1 kr. 400,-
Kaffe i møterom
Frukt i møterom
Velg en av følgende retter til lunsj:
Ovnsbakt laks med grønnsaker og kremet pasta
Husets gryterett servert med salat og ris
Marinert kylling med paprikasaus, ris og salat
Club sandwich servert med ovnsbakte poteter og guacamole
Ønskes kake i tillegg til frukt blir det kr. 55,- i tillegg på kurspakken.
Minimumsantall er 15 personer. -
Kurspakke 2 kr. 360
Kaffe i møterom
Frukt i møterom
Velg en av følgende retter til lunsj:
Karbonadesmørbrød med stekte poteter og salat
Dagens suppe servert med hjemmelaget brød
Pai med salat, tzatziki og brød
Spansk omelett med salat og brød
Pasta med laks,urtesaus,salat og brød
Kyllingsalat med pesto, urtedressing og brød
Ønskes kake i tillegg til frukt blir det kr. 55,- i tillegg på kurspakken -
Kurspakke 3 kr. 310,-
Kaffe i møterom
Frukt i møterom
Velg en av følgende retter til lunsj:
Rundstykker med assortert pålegg
Assorterte baguetter/blingser
Wraps med assortert pålegg
Ønskes kake i tillegg til frukt blir det kr. 55,- i tillegg på kurspakken -
Frokostbuffet kr. 115,-
Start dagen med en herlig frokost. Til frokost er buffetbordet dekket med egg, bacon, pålegg i mange varianter, brød, kornblanding og frukt. Kort sagt alt du forventer å finne på en velsmakende frokostbuffet.
Drikke som er inkludert: melk, juice, kaffe og te.
-
Frukt ved ankomst 50,-
Pris per person
-
Aperitiff 75,
Pris per glass
-
3 retter middag 590,-
Pris per person
-
1 glass husets hvitvin 85,-
Pris per glass
-
1/2 flaske husets rødvin 210,-
Pris per halvflaske
-
Kaffe til avec 30,-
Pris per person
-
Avec (cognac/likør) 94,-
Pris per glass
-
Kaffe til kaker 75,-
Pris per person
-
1 fl. mineralvann 40,-
Pris per flaske
-
PRIS PER PERSON TOTALT 1249,-
Pris per halvflaske
-
Fingermat v/ankomst 130,-
Pris per person
-
4 retters meny i tillegg 110,-
Pris per person
-
MED DETTE I TILLEGG BLIR PRISEN 1489,-
Pris per person
Selskapsmeny
-
3 retters meny kr. 590,- per person
Forrett eller suppe
Fisk eller kjøttrett
Dessert
Prisene tilsier en gang servering av hovedrett. -
4 retters meny kr. 695,- per person
Forrett
Suppe eller fiskerett
Kjøttrett eller assorterte ost fra Eiker Gårdsysteri
Dessert
Prisene tilsier en gang servering av hovedrett. -
Kaffe og kake kr. 175,- per person
Det gis selvfølgelig anledning til å ta med egne kaker hvis dette er ønskelig.
-
Kaffe og Te kr. 85,- per person
Vi beregner en pris på kr. 85,- per person som inkluderer kaffe / te samt merarbeidet med oppdekking og rydding av kaffebord. Det skjenkes så mye kaffe man vil ha.
Forretter
-
-Røkt hjorteplomme med solbær rømme og potetvaffel
-
-Frisk asparges med serranoskinke basilikum-smørsaus
-
-Chili-og hvitløksmarinerte scampi servert på salatseng
-
-Kamskjell med blomkålpure og limesaus
-
-Husets øl- og akevittgravet laks med sennepssaus og toast
-
-Kyllingrullade med Philadelphia og soltørket tomat
-
-Laksetartar med avocado og mangosalsa
Supper
Hovedrett – Fisk
Hovedrett – Kjøtt
-
-Hjortefilet servert med skogsopp, bakte grønnsaker, portvinssaus og ovnsstekte poteter
-
-Lammefilet servert med sennepglaserte rotgrønnsaker, timiansaus og fløtegratinerte poteter
-
-Sennep og honning glaserte svinefilet servert med grønnsaker, soppsaus og ovnsstekte poteter
-
-Kalv ytrefilet med gode grønnsaker, sherrysaus og amadinepoteter
-
-Andebryst med appelsinsaus, rotgrønnsaker, rødløkskompott og oppblåste poteter
-
-Okse indrefilet servert med sesongens grønnsaker, valgfri saus(rødvinssaus,peppersaus eller Bearnaise)og fløtegratinerte poteter
-
-Valgfrie poteter.Rettene over har kun anbefalte poteter.
Desserter
-
-Pannacotta med bærkompott og jordbærsorbé
-
-Lun sjokoladefondant servert med marinerte bær og vaniljeis
-
-Husets karamellpudding med fløtekaramellsaus
-
-Bakt eple fylt m/Ricotta-ost.Serveres med pistasjeis og bringebærsaus
-
-Sitronterte med marengs og frisk fruktsalat
-
-Flambert pannekake med vaniljeis og marinert frukt
Selskapsmeny
-
3 retters meny kr. 590,- per person
Forrett eller suppe
Fisk eller kjøttrett
Dessert
Prisene tilsier en gang servering av hovedrett. -
4 retters meny kr. 695,- per person
Forrett
Suppe eller fiskerett
Kjøttrett eller assorterte ost fra Eiker Gårdsysteri
Dessert
Prisene tilsier en gang servering av hovedrett. -
Kaffe og kake kr. 175,- per person
Det gis selvfølgelig anledning til å ta med egne kaker hvis dette er ønskelig.
-
Kaffe og Te kr. 85,- per person
Vi beregner en pris på kr. 85,- per person som inkluderer kaffe / te samt merarbeidet med oppdekking og rydding av kaffebord. Det skjenkes så mye kaffe man vil ha.
Forretter
-
Røkt hjorteplomme med solbær rømme og potetvaffel
-
Frisk asparges med serranoskinke basilikum-smørsaus
-
Chili-og hvitløksmarinerte scampi servert på salatseng
-
Kamskjell med blomkålpure og limesaus
-
Vår øl- og akevittgravet laks med sennepssaus og toast
-
Kyllingrullade med Philadelphia og soltørket tomat
-
Laksetartar med avocado og mangosalsa
Supper
Hovedrett – Fisk
Hovedrett – Kjøtt
-
Hjortefilet servert med skogsopp, bakte grønnsaker, portvinssaus og ovnsstekte poteter
-
Lammefilet servert med sennepglaserte rotgrønnsaker, timiansaus og fløtegratinerte poteter
-
Sennep og honning glaserte svinefilet servert med grønnsaker, soppsaus og ovnsstekte poteter
-
Kalv ytrefilet med gode grønnsaker, sherrysaus og amadinepoteter
-
Andebryst med appelsinsaus, rotgrønnsaker, rødløkskompott og oppblåste poteter
-
Okse indrefilet servert med sesongens grønnsaker, valgfri saus(rødvinssaus,peppersaus eller Bearnaise)og fløtegratinerte poteter
-
– Valgfrie poteter.Det er kun anbefalinger til de enkelte retter som står oppført.
Desserter
-
Pannacotta med bærkompott og jordbærsorbé
-
Lun sjokoladefondant servert med marinerte bær og vaniljeis
-
Husets karamellpudding med fløtekaramellsaus
-
Bakt eple fylt m/Ricotta-ost,servert med pistasje-is og bringebærsaus
-
Sitronterte med marengs og frisk fruktsalat
-
Flambert pannekake med vaniljeis og marinert frukt
-
Meny 1 kr. 290,-
4 snitter, kringle og kaffe
Prisene inkluderer lokalleie, lys og blomster. -
Meny 2 kr. 315,-
5 snitter, kringle og kaffe
Prisene inkluderer lokalleie, lys og blomster. -
Meny 3 kr. 310,-
4 snitter, marsipankake og kaffe
Prisene inkluderer lokalleie, lys og blomster. -
Meny 4 kr. 325,-
5 snitter, marsipankake og kaffe
Prisene inkluderer lokalleie, lys og blomster. -
Meny 5 kr. 305,-
1 smørbrød med karbonade, 3 snitter, kringle og kaffe
Prisene inkluderer lokalleie, lys og blomster. -
Meny 6 kr. 325,-
1 smørbrød med karbonade, 3 snitter, marsipankake og kaffe
Prisene inkluderer lokalleie, lys og blomster.
Gratis frakt innen Lier og Drammen!
-Lapskaus m/ flatbrød og smør
Kr 136,-
-Asiatisk gryte m/svinekjøtt,chili,curry og ingefær(Ris)
Kr 170,-
-Kremet kyllinggryte m/paprika,champignon og løk.(Ris)
kr 176,-
-Biff Stroganoff m/hjemmelaget potetmos
Kr 195,-
-Lammegryte med sesongens grønnsaker, ovnstekte poteter
kr 245,-
-Viltgryte med bacon, rosenkål, gulrot og tyttebær
Kr 275,-
Salat,brød og smør er inkludert.
.
Påsmurt:
Snitter og smørbrød:
4 stk snitter
m/Reker,Røkelaks og eggerøre,Roastbeef og Røkt skinke
Kr 142,-
5 stk snitter
m/Reker,Røkelaks og eggerøre,Roastbeef,Røkt skinke og Brie
Kr 175,-
3 snitter
m/Reker,Røkelaks og Roastbeef og 1 karbonadesmørbrød
Kr 185,-
Smørbrød:
Pålegg som snitter,eller etter ønske. Kr.78,-pr.stk.
Baquetter og ciabatta
Utvalg pålegg: Ost & skinke, Roastbeef med remulade, Kylling
med salat og currydressing ,Reker med majones,Røkelaks
med eggerøre, Skagenrøre med egg, Spekeskinke med
eggerøre.
Pris pr stk Kr 55,-
Wraps:
-Kylling,Taco el.Røkelaks
Kr.40,-pr.stk.
Innhold vist via trekkspill
Koldtbord nr. 1
Fisk: Røket laks med eggerøre, Helkokt Ørretfilet,
Reker med majones,Krydderlaks.
Kjøtt: Roastbiff med remulade, Skinkestek, Spekeskinke med potetsalat, Kyllingbryst med
waldorfsalat.
Varmmat: Karbonade med løk, BBQ-marinerte
Kyllingklubber,Råstekte poteter. Brød og smør.
485,- Pr.person
Koldtbord nr. 2
Fisk: Røkt laks med eggerøre, Helkokt Ørretfilet,
Skalldyrfat med majones, Hvitløksmarinert Scampi, Krydderlaks.
Kjøtt: Roastbiff med remulade, Spekemat med potetsalat,
Marinert lammelår, Kalkun med waldorfsalat, Skinkestek.
Ostefat og Karamellpudding med
krem.
Varmmat: Svinemedaljonger,Karbonader med soppsaus og ovnsstekte
poteter. Assortert brød, kjeks, og smør.
Minimumsantall koldtbord nr. 2 er 20 personer
545,- Pr.person
Innhold vist via trekkspill
Tapasbord nr. 1
Fisk:
Scampi med hvitløk, Varmrøkt laks med pesto, Reker
m/avocado og urter.
Kjøtt:
Spanske kjøttboller m/basilikumsaus, Kyllinglår med
sesamfrø, soyasaus og chili, Andbryst med fennikelsalat,
Serranoskinke med tomatbruschetta, Tomatsalat,
Chipotleglaserte Amandinepoteter, Quiche med skinke og grønnsaker.
Tilbehør:
Frisk grønn salat, aioli, tzatziki, oliven, fetaost, soltørket
tomat, manchego og focaccia.
Minimumsantall tapasbord 1 er 10 personer
kr. 495,-Pr.person
Tapasbord nr. 2
Fisk:
Scampi med sesamfrø,chili og hvitløk, Lefse med snøfrisk og
røkt laks, Vitello tonnato:Kalvefilet m/tunfiskmajones,
Kamskjell med lime, chili og hvitløk.
Kjøtt:
Kyllingspyd med paprikasaus,Andebryst
m/fennikelsalat,Spanske kjøttboller, Serranoskinke med
tomatbruschetta.Tomat og-mozzarellasalat, Potetsalat med
chorizo, Asparges med urtedipp
Tilbehør:
Frisk grønn salat, aioli, tzatziki, oliven, fetaost, soltørket
tomat, manchego og focaccia
Minimumsantall tapasbord 2 er 20 personer
545,-Pr.person
Tex-mex Buffet:
Tacokrydret kjøttdeig, Fajitamarinert biff,
Fajitamarinert kylling, Chilimarinert scampi,
Skalldyrsuppe,Fyllt chili,maisstuing,frisk
salad,salsa,guacamole,ost,rømme,nachochips,
tacoskjell,hvetetortilla+fruktfat kr 395.- Pr.person
Koseretter:
2 typer spekekjøtt, 2 typer spekepølse,Fransk Pate , Brie og
Ridderost ,Fylte egg m/reker, rømmedip, chilidip. Focaccia og
kjeks.
Kr 195,-
3 typer Spekemat, Marinerte Biffstykker, Pai
m/kylling&Paprika, Viltpatè, Lakserullade, Scampispyd,. Fylte
egg m/reker, rømmedip, Aioli, Foccacia og kjeks.
Min.10 Pers. Kr 295,-
Middag:
Forretter:
-Røkelaksrullade på ruccula med frisk eplesalat Kr 98,-
-Husets gravlaks med sennepskrem Kr 98,-
-Serranoskinke med melon og urtedressing Kr 91,-
-Vitello tonnato:Kalvefilet m/tunfiskmajones Kr 98,-
Hovedretter:
-Okse eller skinkestek med tilbehør Kr 188,-
-Lammestek med med timiansaus Kr 225,-
-Hjort eller reinsdyrstek Kr 286,-
Stek er porsjonert for 2 serveringer.
Med alle retter følger min.4 av sesongens friske
grønnsaker,kokte, ovnsbakte eller fløtegratinerte poteter
etter eget valg. Tyttebær.
-Helstekt lammemørbrad m/persillerotkrem og stekte
rotgrønnsaker
Kr.295,-
-Fylt svinefilet med plommesaus, Ratatouille og sesongens
grønnsaker.
Kr.292,-
-Helstekt Indrefilet av Okse med ristet sopp, og sesongens
grønnsaker, saus etter valg og ovnsstekte Amandinepoteter
Kr 315,-
-Urtestekt Hjorteplomme med rødvinsviltsaus, tyttebær,
ristet skogsopp, og sesongens grønnsaker
Kr 326,-
Med alle retter følger min.4 av sesongens friske
grønnsaker.Fortrinnsvis grønnsaker fra Lier.
Desserter:
-Ekte karamellpudding med fløtekaramellsaus og krem
Kr 98,-
-Panna cotta m/mangotopping og bringebærsaus
Kr 98,-
-Sitron-terte m/skogsbærblanding og eggekrem
kr 98,-
-Jordbærmousse m/fyldig sjokoladesaus
Kr 98,-
Julesnitter Kr. 155,-
Reker, røkt laks, ribbe, roastbiff.
Julesnitter Kr. 175,-
Reker, røkt laks, ribbe, roastbiff, kalkun.
Julekoldttallerken Kr. 185,-
Reker, gravet laks, sylte, roastbiff, ribbe, sennepssaus,
remulade, rødkål, potetsalat og rundstykke.
Lite julebord: (min. 10 personer) Kr. 295,-
Røkt laks, kokt ørret, skalldyrfat, kalkun,
sylte, roastbiff, eggerøre, waldorfsalat,
potetsalat, remulade.
Ribbe, medisterkaker, surkål, saus og poteter.
Stort julebord: (min. 10 personer) Kr. 395,-
Røkt laks, gravet laks, kokt ørret,
skalldyrfat, sursild, fylte egg m/reker, kalkun,
sylte, roastbiff,juleskinke,
eggerøre, waldorfsalat,
potetsalat, sennepssaus, remulade.
Ribbe, julepølse, medisterkaker,
surkål, saus og poteter.
Karamellpudding med krem.
Julemiddag
2 ganger servering Kr. 275,-
2*Ribbe, 2*julepølse, 2*medisterkaker, surkål, rødkål,
saus,poteter og tyttebær.
1 ganger servering Kr. 225,-
Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, rødkål,
saus,poteter og tyttebær.
Pinnekjøtt Kr. 355,-
2 ganger servering
Servert med vossakorv, kålrabistappe,
sjy og poteter.
Desserter:
Riskrem med bringebærsaus Kr. 86,-
Multekrem Kr. 98,-
Frisk fruktsalat med cognackrem Kr. 96,-
Hjemmelaget karamellpudding Kr. 86,-
Juletapas:
-Chili-ribbe med peanøtt-dipp
-Marinerte reker
-Fylte Kalkun-ruller
-Lefseruller m/Gravlaks
-Bruschetta m/Julepålegg
-Rødkålsalat m/nøtter&rosiner
-Søtpotet-Hummus
-Fylte egg m/Laksemousse
-Rakfisk-tartar.
Focaccia,Oliven,Aioli,Fiken,
Manchego&Tzatziki
Kr.365,-Pr.pers.
Min.10 pers.