Våre menyer

I våre menyer har vi prøvd å tilby retter så alle finner noe som frister! Vi bruker flere lokale mat-og drikkeprodusenter,og tilstreber å bruke kortreist mat i så stor grad som mulig. Hvis du har andre ønsker enn det vi har på menyen,vennligst ta kontakt!

Selskapsmeny

Forretter

Supper

Hovedrett – Fisk

Hovedrett – Kjøtt

Desserter

Selskapsmeny

Forretter

Supper

Hovedrett – Fisk

Hovedrett – Kjøtt

Desserter

Gratis frakt innen Lier og Drammen!

-Lapskaus m/ flatbrød og smør
Kr 136,-
-Asiatisk gryte m/svinekjøtt,chili,curry og ingefær(Ris)
Kr 170,-
-Kremet kyllinggryte m/paprika,champignon og løk.(Ris)
kr 176,-
-Biff Stroganoff m/hjemmelaget potetmos
Kr 195,-
-Lammegryte med sesongens grønnsaker, ovnstekte poteter
kr 245,-
-Viltgryte med bacon, rosenkål, gulrot og tyttebær
Kr 275,-

Salat,brød og smør er inkludert.

.

Påsmurt

Snitter og smørbrød:
4 stk snitter
m/Reker,Røkelaks og eggerøre,Roastbeef og Røkt skinke
Kr 142,-
5 stk snitter
m/Reker,Røkelaks og eggerøre,Roastbeef,Røkt skinke og Brie
Kr 175,-
3 snitter
m/Reker,Røkelaks og Roastbeef og 1 karbonadesmørbrød
Kr 185,-
Smørbrød:
Pålegg som snitter,eller etter ønske. Kr.78,-pr.stk.

Baquetter og ciabatta
Utvalg pålegg: Ost & skinke, Roastbeef med remulade, Kylling
med salat og currydressing ,Reker med majones,Røkelaks
med eggerøre, Skagenrøre med egg, Spekeskinke med
eggerøre.
Pris pr stk Kr 55,-

Innhold vist via trekkspill

Koldtbord nr. 1
Fisk: Røket laks med eggerøre, Helkokt Ørretfilet,
Reker med majones,Krydderlaks.
Kjøtt: Roastbiff med remulade, Skinkestek, Spekeskinke med potetsalat, Kyllingbryst med
waldorfsalat.
Varmmat: Karbonade med løk, BBQ-marinerte
Kyllingklubber,Råstekte poteter. Brød og smør.
485,- Pr.person

Koldtbord nr. 2
Fisk: Røkt laks med eggerøre, Helkokt Ørretfilet,
Skalldyrfat med majones, Hvitløksmarinert Scampi, Krydderlaks.
Kjøtt: Roastbiff med remulade, Spekemat med potetsalat,
Marinert lammelår, Kalkun med waldorfsalat, Skinkestek.
Ostefat og Karamellpudding med
krem.
Varmmat: Svinemedaljonger,Karbonader med soppsaus og ovnsstekte
poteter. Assortert brød, kjeks, og smør.
Minimumsantall koldtbord nr. 2 er 20 personer
545,- Pr.person

Innhold vist via trekkspill

Tapasbord nr. 1
Fisk:
Scampi med hvitløk, Varmrøkt laks med pesto, Reker
m/avocado og urter.
Kjøtt:
Spanske kjøttboller m/basilikumsaus, Kyllinglår med
sesamfrø, soyasaus og chili, Andbryst med fennikelsalat,
Serranoskinke med tomatbruschetta, Tomatsalat,
Chipotleglaserte Amandinepoteter, Quiche med skinke og grønnsaker. 

Tilbehør:
Frisk grønn salat, aioli, tzatziki, oliven, fetaost, soltørket
tomat, manchego og focaccia.
Minimumsantall tapasbord 1 er 10 personer
kr. 495,-Pr.person

Tapasbord nr. 2
Fisk:
Scampi med sesamfrø,chili og hvitløk, Lefse med snøfrisk og
røkt laks, Vitello tonnato:Kalvefilet m/tunfiskmajones,
Kamskjell med lime, chili og hvitløk.
Kjøtt:
Kyllingspyd med paprikasaus,Andebryst
m/fennikelsalat,Spanske kjøttboller, Serranoskinke med
tomatbruschetta.Tomat og-mozzarellasalat, Potetsalat med
chorizo, Asparges med urtedipp
Tilbehør:
Frisk grønn salat, aioli, tzatziki, oliven, fetaost, soltørket
tomat, manchego og focaccia
Minimumsantall tapasbord 2 er 20 personer
545,-Pr.person

Tex-mex Buffet:
Tex mex buffet: Tacokrydret kjøttdeig, Fajitamarinert biff,
Fajitamarinert kylling, Chilimarinert scampi,
Skalldyrsuppe,Fyllt chili,maisstuing,frisk
salad,salsa,guacamole,ost,rømme,nachochips,
tacoskjell,hvetetortilla+fruktfat kr 395.- Pr.person
Koseretter:
2 typer spekekjøtt, 2 typer spekepølse,Fransk Pate , Brie og
Ridderost ,Fylte egg m/reker, rømmedip, chilidip. Focaccia og
kjeks.
Kr 195,-
3 typer Spekemat, Marinerte Biffstykker, Pai
m/kylling&Paprika, Viltpatè, Lakserullade, Scampispyd,. Fylte
egg m/reker, rømmedip, Aioli, Foccacia og kjeks.
Min.10 Pers. Kr 295,-

Middag:

Forretter:
-Røkelaksrullade på ruccula med frisk eplesalat Kr 98,-
-Husets gravlaks med sennepskrem Kr 98,-
-Serranoskinke med melon og urtedressing Kr 91,-
-Vitello tonnato:Kalvefilet m/tunfiskmajones Kr 98,-

Hovedretter:
-Okse eller skinkestek med tilbehør Kr 188,-
-Lammestek med med timiansaus Kr 225,-
-Hjort eller reinsdyrstek Kr 286,-
Stek er porsjonert for 2 serveringer.
Med alle retter følger min.4 av sesongens friske
grønnsaker,kokte, ovnsbakte eller fløtegratinerte poteter
etter eget valg. Tyttebær.
-Helstekt lammemørbrad m/persillerotkrem og stekte
rotgrønnsaker
Kr.295,-
-Fylt svinefilet med plommesaus, Ratatouille og sesongens
grønnsaker.
Kr.292,-

-Helstekt Indrefilet av Okse med ristet sopp, og sesongens
grønnsaker, saus etter valg og ovnsstekte Amandinepoteter
Kr 315,-
-Urtestekt Hjorteplomme med rødvinsviltsaus, tyttebær,
ristet skogsopp, og sesongens grønnsaker
Kr 326,-
Med alle retter følger min.4 av sesongens friske
grønnsaker.Fortrinnsvis grønnsaker fra Lier.

Desserter:
-Ekte karamellpudding med fløtekaramellsaus og krem
Kr 98,-
-Panna cotta m/mangotopping og bringebærsaus
Kr 98,-
-Sitron-terte m/skogsbærblanding og eggekrem
kr 98,-
-Jordbærmousse m/fyldig sjokoladesaus
Kr 98,-

 

Julesnitter                                                 Kr. 155,-                                        

Reker, røkt laks, ribbe, roastbiff.

 

Julesnitter                                                 Kr. 175,-

Reker, røkt laks, ribbe, roastbiff, kalkun.

 

Julekoldttallerken                                    Kr. 185,-

Reker, gravet laks, sylte, roastbiff, ribbe, sennepssaus,

remulade, rødkål, potetsalat og rundstykke.

Lite julebord: (min. 10 personer)            Kr. 275,-

Røkt laks, kokt ørret, skalldyrfat, kalkun,

sylte, roastbiff, eggerøre, waldorfsalat,

potetsalat, remulade.

Ribbe, medisterkaker, surkål, saus og poteter.

 

Stort julebord: (min. 10 personer)          Kr. 375,-

Røkt laks, gravet laks, kokt ørret,

skalldyrfat, sursild, fylte egg m/reker, kalkun,

sylte, roastbiff, marinert lammelår,

eggerøre, waldorfsalat, 

potetsalat, sennepssaus, remulade.

Ribbe, julepølse, medisterkaker,

surkål, saus og poteter.

Karamellpudding med krem.

 

Julemiddag                                                       

2 ganger servering                                   Kr. 275,-

2*Ribbe, 2*julepølse, 2*medisterkaker, surkål, rødkål,

saus,poteter og tyttebær.

 

1 ganger servering                                   Kr. 225,-

Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, rødkål,

saus,poteter og tyttebær.

 

Pinnekjøtt                                                 Kr. 355,-

2 ganger servering

Servert med vossakorv, kålrabistappe,

sjy og poteter.

Desserter:

Riskrem med bringebærsaus Kr. 86,-

Multekrem Kr. 98,-

Frisk fruktsalat med cognackrem Kr. 96,-

Hjemmelaget karamellpudding Kr. 86,-

Juletapas:

-Chili-ribbe med peanøtt-dipp

-Marinerte reker

-Fylte Kalkun-ruller

-Lefseruller m/Gravlaks

-Bruschetta m/Julepålegg

-Rødkålsalat m/nøtter&rosiner

-Søtpotet-Hummus

-Fylte egg m/Laksemousse

-Rakfisk-tartar.

Focaccia,Oliven,Aioli,Fiken,

Manchego&Tzatziki

Kr.365,-Pr.pers.

Min.10 pers.

Julebord på huset:

Julebord 2019

Stort tradisjonelt Julebord

Pris pr. person 590,-

 

Kjøtt

Sylte

kalkun

roastbiff

spekemat

røkt skinke

Fisk

varmrøkt pepperlaks

raket ørret

gravet laks

røkt laks m/eggerøre

håndpillede reker

sild

Salater/Sauser

potetsalat

waldorf salat

italiensk salat

remulade

majones

rømme

sennepsaus

rørt tyttebær

sennep

Varmmat

pinnekjøtt

ribbe                          

medisterkaker            

medisterpølse            

kokte poteter             

kålrabbistappe

surkål

rødkål

julesaus

Dessert

ostefat

karamellpudding med karamellsaus

riskrem med rød saus

kransekake

Brød&Smør etc.

 

Julemeny

                                                                          

Ovnsbakt torsk                                                                                Kr. 335,-

servert med grønnsaker, smørsaus og mandelpotet

                                                                                                                     

Lutefisk                                                                                            Kr. 445,-

servert med ertestuing, hvit saus, bacon fett, lefse,

Ass., sennep og flatbrød (fisken serveres 2 ganger)                                                        

 

Julemiddag

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, svisker, poteter og saus

1 gang servering                                                                               Kr. 345,-

2 ganger servering                                                                           Kr. 410,-

 

Kalkunfilet                                                                                         Kr. 355,-

servert med grønnsaker, ovnsstekte poteter og portvinsaus                                              

 

Honningglasert andebryst                                                             Kr. 365,-

servert med grønnsaker, ovnsstekte poteter og kirsebærsaus                                                               

 

Pinnekjøtt

 servert med vossakorv, kålrabistappe, rørt tyttebær og mandelpotet

1 gang servering                                                                               Kr. 355,-

2 ganger servering                                                                            Kr. 425,-

 

Dessert

Riskrem med bringebærsaus                                                          Kr.   89,-

Frisk fruktsalat med cognackrem                                                  Kr.   98,-

Hjemmelaget karamellpudding                                                      Kr.   89,-

Whiskymarinerte multer med vaniljeis                                         Kr. 125,-

Vi deg gjerne!

Fyll ut skjemaet nedenfor, og vi ringer deg så snart vi kan, vanligvis innenfor én arbeidsdag.